Első esküvői fotózás

első esküvői fotózásom

első esküvői fotózásom

Tegnap voltam életem első olyan esküvőjén, amin mint fotós vettem részt. Hát, minden tiszteletem azoké, akik ezt az ágát űzik a fotózásnak, számomra nagyon nehéz feladat volt. Folyamatos figyelés, koncentráció, egész napos sürgés, szűk időkeretek szabta “most légy kreatív” kihívások, mindezt segítség nélkül – nagyon nehéz. Pláne, hogy szerettem volna a legjobbat adni, elkapni a legjobb pillanatokat. Meglátjuk mennyire tudott mindez megvalósulni.

Még csak a képek negyedénél tartok a feldolgozásban, de azt hiszem megvan a kedvencem (lásd fent). Ha az ifjú pár is megengedi, majd teszek fel ide a blogomra és facebook-ra is egy válogatást a legjobb képekből. Mindenesetre köszönöm a meghívást és a megelőlegezett bizalmat Rékának és Petinek és ezúton is sok boldogságot kívánok nekik!

4 hozzászólás a(z) “Első esküvői fotózás” bejegyzéshez

 1. Szia Ádi!
  Tudom, hogy mennyire izgultál a fotózás előtt, hogy nem vagy még felkészülve egy ilyen típusú megmérettetésre, mondván egy esküvő tele van nem elszalasztható, ezzel együtt életreszóló pillanattal…de haver!:) Ez a kép nem egy esküvői fotó, hanem egy festmény, amit a géppel festettél! Oly mértékben telítve van gyengédséggel, egyfajta szelíd szenvedéllyel (ha van ilyen?), és annyira a lényénél ragad meg egy olyan eseményt, ami olyan sokszor a felületes közhelyek meleg ágya, ami nekem képes lett ezt a műfajt művészivé emelni.
  Mennyire szép parafrázisa, Magritte Szerelmesek c. képének (http://www.lafemme.hu/uploaded_images/magritte.jpg). Itt már nem egymás elől takarja el a fátyol a párt, hanem együtt és egymáshoz bújnak el a világtól. (Nagy László: Mennyegző…:))
  Nem ismerem az ifjú házasokat, de nem elfeledendő, hogy – nagyon sok egyéb mellett – az ő egymás iránti érzéseik fűtik ezt a képet, amik remélem hosszan megmaradnak! Sok boldogságot!
  Ádi, neked pedig egy hatalmas vállveregetés!

 2. Hát igen, Ádi, ez nagyon nagy!
  Nem mintha olyan közel lenne (de talán majd egyre közelebb), mindenesetre van már ötletem, kit hívjak fotósnak az esküvőmre…:)
  nagy ölelés!

Minden vélemény számít!