Thanks, Abbe!

Teázás a gangon

Teázás a gangon

Hétfőn épp a Corvinnál lévő Cserpes Tejivóba igyekeztünk Sárival, mikor is az ajtóból visszafordultunk egy varázslatos hangú lány zenéjére, aki a sarkon állt egy szál gitárral és énekelt. Olyan zenét varázsolt oda, hogy csak álltunk és hallgattuk és nem tudtam nem megvenni a ‘The Birthday Party’ című CD-jét. Ő Abbe Lewis. Annyira hangulatos zene, amit játszik, különösen az ‘A Symphony For You’ című dal, hogy már csak egy kis novemberi napsütés kellett az ötlethez: teázzunk és napfürdőzzünk kinn a lakás előtti gangon. Mikor ma Sári megjött, be sem engedtem a lakásba, csak kihoztam két széket, és mivel minden hozzávalót már az ablakba készítettem, csak élveznünk kellett a végtelen szabadságot és az ablakon kiszűrődő remek zenét! Kösz, Abbe! :)

 

 

On this Monday we were just stepping into the Cserpes Tejivó at Corvin with Sári when we turned out from the door because of the beuatiful music played by a lovely girl. She was playing on guitar and was singing something so amazing that we were just standing there and listening her and I couldn’t stand to buy her CD called ‘The Birthday party’. She is Abbe Lewis. The music on the CD has such a feeling (especially the ‘A Symphony for You’ song) that inspired me alongside with some brighty sunlight in mid-november to have a sunbathing tea-time on the balcony in front of my flat. When Sári arrived I didin’t let her get into the flat just take out two chairs and – as every tea accessories had been prepared to the window – so we just only needed to enjoy our freedom and the great music. Thanks, Abbe! :)

Teázás a gangon
Teázás a gangon
Teázás a gangon
Teázás a gangon
Teázás a gangon
Teázás a gangon

2 hozzászólás a(z) “Thanks, Abbe!” bejegyzéshez

  1. Szia! Én is olyan szerencsés vagyok, hogy ismerhetem Abbe-t és a csodálatos hangját! Ő az öcsém kedvese. Ráadásul a képeidről is egy ismerős arc mosolyog: Sári. Kicsi a világ! :)
    Szép pillanat lehetett amiről írtál.

Minden vélemény számít!